Anbefalinger

Trysil

"Viggo Klausen har en unik evne til å presentere Jesus på en måte som treffer folk i alle aldre. Katharina og han er et godt team som sammen med resten av staben har fått til et bra konsept, som med en god blanding av lek og alvor er en hjelp for menigheter til å nå ut til familier i sitt nærområde.

Vi kan absolutt anbefale Velkommen hjem for andre menigheter! Ikke minst så styrker det å jobbe sammen om et sånt arrangement forholdet mellom kristne fra forskjellige menigheter på et sted."

Trond Lohne for Velkommen hjem Trysil

Åseral

"Etter en planleggingstid på ca 6 mnd, i godt samarbeid med Viggo, hadde vi et arrangement fra onsdag til søndag. Vi var 2 menigheter som samarbeidet og vi vil vektlegge viktigheten av å stå sammen på tvers av menighetene. Det bygger relasjoner og samhold.

Det var absolutt verdt innsatsen og det ble veldig positivt for hele bygda! Ungene storkoste seg, familiene kom igjen flere dager og det var veldig høy kvalitet på formidling og opplegget rundt. Det at arrangementet er gratis gjør også at det virkelig er for alle.

Viggo formidler på en forståelig måte om Jesus som vil bli kjent med oss og flytte inn i huset vårt. Rammen av lek og moro appellerer til alle, uavhengig av tro.

Vi kan anbefale Velkommen Hjem på det varmeste!"

Åseral bedehus og Betania Åseral